Det sjette bildet

Selv om influensaen begynner å slippe litt av sitt tunge, klamme grep har jeg desverre ikke orket å skrive noe ordentlig blogginnlegg i dag. Da er det jo fint at min sammensvorne influensakollega Vårløk har tægget meg med et meme, så blir det en liten oppdatering her likevel. Memet gå ut på å finne det sjette bildet i den sjette bildemappa på pc’en sin og legge det ut på bloggen. Jeg har altså bare en bildemappe, men jeg prøver å følge opp likevel. Det sjette bildet er et i en serie av selvportretter som jeg tok med mobilkameraet mitt da jeg akkurat hadde fått telefonen min i mai 2007. Det var første gang på lenge at jeg hadde noen form for kamera, og jeg var en ivrig mobilfotograf den første tida.

Jeg liker å ta bilder av meg selv. Når andre fotograferer meg blir jeg altfor selvbevisst og stivner helt, og derfor blir de bildene som regel ikke spesielt bra. Når jeg fotograferer meg selv klarer jeg å slappe av og ofte kan resultatet bli fint. For eksempel synes jeg at jeg er ganske så søt på dette bildet.

dsc00037

Jeg vet ikke helt hvem jeg skal tægge. De som vil kan følge opp.


6 responses to “Det sjette bildet

 • camilla

  ja her var du søt…awwww

 • vaarloek

  8) i know the feeling! har i det siste utviklet en liten kamerangst. når andre står bak kameraet og vender det mot meg, altså. mistet min gamle tek, buhu :(

 • Fred

  Skjønner hva du mener med at det gjør forskjell hvem som tar bildet altså. Det finnes så mye ulikt at jeg er usikker på hvordan jeg egentlig ser ut (man poser jo alltid i speilet, så det er i hvert fall ikke til å stole på.). Håper jeg ser ut som på bildene søsteren og mannen min tar, og ikke ut som på alle alle de andre.

 • Fred

  Og nå som jeg har sjansen, vil jeg gjerne spre følgende oppdagelse. Det finnes en bok beregnet på ganske unge barn som heter, og dette er i aller høyeste grad sic:

  Opphold i Verdens-Rommet.

  Og det heter ‘Verdens-Rommet’ gjennom hele boken, såvidt jeg klarte å se da jeg skummet gjennom med ett unntak: ‘Verdensrommet.’

 • Rullerusk

  Camilla: Bra du er enig ;)

  Vårløk: så synd. Håper du får det tilbake. jeg har desverre skydd kameraer siden jeg var liten. Skjønt har hatt noen unntak når jeg har hatt mer eksibisjonistiske perioder…

  Fred: Ja, det spiller absolutt en rolle hvem som står bak kameraet. Og nei speil kan man ikke stole på. Men Simen har forsikret meg om at for ham er jeg alltid like pen som det jeg selv synes jeg er på de dagene hvor speilet sier at jeg har en pendag. Og noen ganger ser jeg til og med bra ut på bilder. Så da er vel alt vel. (Er det sånn for alle andre og tro? At man har pen-dager og stygg-dager?)

  Om verdens-rommet må jeg bare si åhherreguderdetmulig?? Er det rart det går til helvete med ungdommen nå til dags… ;)

 • tinasteirokelly

  Veldi søt va du! Og æ e heilt eni me dæ – har definitivt ‘pen-daga’ og ‘stygg-daga’. :) Men man får høre på de som e gla i en trur æ!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: