mohawk days

Nå som jeg etter drøyt to års sparing endelig har klart å oppnå noe som kan kalles «langt hår» er jeg egentlig ganske stolt. For første gang på ti år kan jeg slenge håret bak skuldrene, en bevegelse som en gang var så kjent og innøvd, nå uvant. Jeg holdt på å sprekke flere ganger i de pinefulle månedene med sparesveis i ulike former. Men jeg holdt ut. Så finner jeg gamle bilder av meg selv og tenker «Er ikke egentlig barbermaskinen en pikes bestevenn?» Men nå har jeg liksom en gang kommet så langt da. Så da får det vel henge der en stund til. Og heller bare mimre om svunne hårtider.

Glad jeg har slutta å røyke da.Og jeg har fortsatt den kjolen. Den er fin.


7 responses to “mohawk days

 • ziarah

  Stilig! Jeg har sparesveis akkurat nå, men merker jeg fikk veldig lyst til å gjøre noe drastisk da jeg så bildet ditt :)

 • Rullerusk

  Sparesveis er så kjedelig. Jeg holdt på å sprekke da jeg så «Menn som hater kvinner» og Lisbeth Salander har akkurat sånn sveis som jeg hadde før jeg begynte å spare. Savner fortsatt innimellom å ha det kort og tøft. Men er jo litt stas med langt hår og da. Gi det noen måneder til! Jeg holdt det gående ved hjelp av masse fine hårspenner og lekre hårbånd i silke. :)

 • vaarloek

  jeg ønsker stadig vekk at jeg hadde hatt en crazy ungdom med bilder av opprørsk hår og greier. but noo.

 • Rullerusk

  Det er da ikke for sent! Du er jo bare en ungsau på 25. Jeg var vel 23 første gangen jeg fikk meg hanekam og farget den rosa. Do it!

 • Mummimamma

  Hår gror ut og klær kan skiftes. Det er bare å gjøre som en føler for. Helt ufarlig. :-)
  Det jeg er glad for er at du har slutta å røyke! På 1 år har jeg mista 3 arbeidskollegaer som jeg var glad i, i kreft. Røyking er ikke kult!

 • Rullerusk

  Selv om jeg ikke var daglig røyker så er det veldig deilig å ha slutta med festrøyking, som jo egentlig bare er tull. Og røyking er jo blitt heeeelt ut nå. Ser nesten aldri noen som røyker lenger jeg. Så vi går mer velduftende og lungekreftfrie tider i møte! :)

 • fred

  Ett år med langt, så slapp mohawk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: