Filmer å se fram til

På nyhetene for et par dager siden snakket de om at det stadig kommer flere filmer med sterke kvinnelige hovedpersoner. De viste blant annet til Noomi Rapace som både har spilt Lisbeth Salander og som nå er aktuell med Prometheus. Jeg så sistnevnte på søndag. Den er absolutt verdt å se. Spennende, visuelt helt fantastisk og Rapaces karakter Elizabeth Shaw er nesten like tøff som Sigourney Weavers Ellen Ripley.

Og vi har mer å se fram til! Jeg gleder meg spesielt til at Pixar lanserer sin første film med en kvinnelig hovedrolle. Brave har bueskyting, skotter, magi, søte dyr og en heltinne som kjemper for sin frihet. Høres ut som oppskriften på suksess.

Jeg er også spent på å se Kristen Stewart i en litt tøffere rolle enn stakkars klønete Edward-avhengige Bella. Nå er hun Snøhvit som bruker tida på å sloss mot den onde dronningen og ikke bare vente på Prince Charming.

Mitt hjerte gleder seg stort over å se flere kvinnelige actionhelter. Nå trenger vi bare flere filmer med kvinner i godt voksen alder i hovedrollen, så begynner vi virkelig å snakke!

 

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

2 responses to “Filmer å se fram til

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: