Begrensninger

Så jeg kom meg ikke på konserten til The Jezabels da de spilte på søndag. En ting var at det var bursdagen til broren min. En annen ting er at konserter som regel starter først nærmere kl 10 på kvelden og da har jeg allerede begynt å tenke på og legge meg, særlig når det er jobb dagen etter. Før hadde det vært null stress å løpe rett fra familieselskap til konsert og stå opp tidlig for å jobbe dagen etter. Men nå for tida har jeg mindre energi å øse ut og må derfor prioritere.

Jeg føler egentlig ikke at graviditeten begrenser meg i særlig stor grad. Jeg har kuttet ut alkohol og kutte ned på koffein. Jeg har har byttet ut spinning og vektløfting med yoga og pilates tilpasset gravide. Ellers har det ikke skjedd noen store livsstilendringer. Det er bare det at jeg må gi meg litt tidligere på kvelden enn før. Nå har jeg aldri vært noen natteravn og antall nachspiel jeg har vært på kan sikkert telles på to hender, så heller ikke der en overgangen veldig stor.

Hvis det er noe jeg savner ved tilværelsen som ikke-gravid så er det klærne mine. Det er vel strengt tatt ingen big deal, men jeg må innrømme at jeg relativt ofte står foran skapet og ser lengtende på de fine kjolene og blusene mine før jeg trekker ut stretchbukser, en stretchy singlet og en lang cardigan (som er standardantrekket mitt nå for tida). Men det gjør kanskje ikke noe at garderoben er litt begrenset når man har verdens flotteste accessoir, nemlig en nydelig rund mage?

Og det gjør kanskje ikke så mye å gå glipp av en muligens kul konsert når man istedet tilbrakte kvelden sammen med sin hyggelige familie og fikk kjempegod veggismiddag og en enda bedre sjokoladekake. :)

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: