hurrafredag 5

Oppsummering for denne uka: Magen er i en voksespurtperiode. Jeg er ganske sikker på at jeg kan se forskjell fra dag til dag. Det er en livlig person inni der som sparker og turner rundt. Nå har sparkene blitt såpass krafige at jeg kan kjenne dem utenpå magen. Det er utrolig moro, på en måte gjør det at jeg kjenner at jeg kommer enda nærmere babyen min. (Noe som kanskje høres litt merkelig ut ettersom hele babyens tilværelse foreløpig er inni kroppen min).

På jobb er det tydelig at semesteret er i gang. Studenter strømmer til og skal ha bøker og svar på andre ting og jeg har blitt minnet på hvor godt jeg liker jobben min. Jeg synes at alle de ferske studentene er så små og søte (hallo, de er født på 90-tallet!) og alle på hf-fakultetet er generelt vakre mennesker.

Jobbing og kraftig babygroing tar på. Denne uka har jeg ikke hatt overskudd til å gjøre så mye på ettermiddagene. De har stort sett blitt tilbrakt på sofaen med strikketøyet, «Snakk til meg» av Vigdis Hjorth og siste sesong av Bones. I korte stunder har jeg også klart å skrive litt på en roman som jeg håper å ha et ferdig utkast av i løpet av høsten. Men apropos Bones, så leste at jeg den eneste rettsantropologen i Norge snart går av med pensjon. En såpass bra og kul tv-serie som Bones har altså ikke klart å verve noen til studiet (kanskje fordi mange i likhet med meg lenge trodde at jobben til dr. Temperance Brennan bare var noe tv-produsentene hadde funnet på).

Etter flere dager med hjemmesitting  har jeg tenkt til å komme meg ut blant folk i morgen! Nærmere bestemt til Hovseter og Splittet Kjerne 19. Splittet Kjerne er et fantastisk konsept. Mikkel Øyen inviterer folk hjem til seg for å lese tekster eller bidra med andre kreative innslag og andre kan komme for å lytte. Det blir alltid en fin begivenhet, både intellektuelt og sosialt.

På søndag blir det litt mer folkelig med hjemmekamp på Fredrikstad Stadion. Forhåpentligvis blir det seier og full jubel.

God helg!

Dagens låt for å komme i fredagsstemning:

 

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: