hurrafredag 4

Plutselig var det fredag og den andre arbeidsuka etter sommeren er over. I forrige uke kjente jeg meg mest som en zombie på jobb, trøtt og ikke helt i stand til å fokusere. Denne uka har jeg våknet litt mer opp. Semesteret har startet og mange nye studenter har funnet veien til Blinderen og til biblioteket vårt. Jeg har kurset flere grupper av dem i hvordan bruke biblioteket og vist dem hva vi har å by på. I begynnelsen var det litt rart å skulle stå og prate non-stop i 45 minutter foran en gruppe, men etterhvert var det bare gøy. Det er moro å se hvor søte og spente alle disse nykommerne i akademia er.

I dag er jeg 20 uker på vei i svangerskapet. Det vil si at vi er halvveis. Det er helt sprøtt hvor fort det går. På onsdag dro vi og kjøpte en kjempefin vugge vi fant på Finn, moren min har kjøpt babysengetøy og bunken med babytøy jeg har strikket blir stadig større, så jeg har all mulig tro på at vi skal ha alt klart til den lille kommer i januar. Forrige helg var vi på besøk hos noen som har en tre måneder gammel baby som jeg fikk lov til å ha på fange og kose med, og ikke minst lukte på. Lukten av baby må være det beste som finnes.

Denne helga blir det først og fremst avslapning. Jeg skal begynne på en ny bok, «Snakk til meg» av Vigdis Hjorth. Jeg skal strikke på babybukse, skrive litt og se etter gode gåsko til New York-turen vår. Også har jeg tenkt til å høre en hel del på albumet «La La La» av Kaia, dvs Kaia Bremnes, datter av Ola, niese av Kari og Lars. Kulturnytt på P2 gjorde meg akkurat oppmerksom på dette ferske albumet og låta «Peanuts and jellybeans» overbeviste meg om at denne skiva må gjennomlyttes grundig.

Og hvis jeg føler meg veldig flink og inspirert skal jeg blogge om noen av bøkene jeg har lest i sommer, noe jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort.

God helg!


3 responses to “hurrafredag 4

 • Oda

  Det er så fint at du er happy… :)

 • Martha Joy

  Godt å høre :)
  Har du oppdaget ravelry? Det er et fantastisk nettsted for alt strikke- og hekle-relatert, med masse oppskrifter. Noen er gratis, andre ikke. Det beste er at man kan se på det andre har gjort ut av en oppskrift, få inspirasjon og lære av andres feil. Jeg synes det rett og slett er helt genialt.

 • Rullerusk

  Oda: Takk, det er ganske fint å være happy ;)

  Martha Joy: Ja, er på Ravelry (men er en stund siden jeg har vært innom nå). Mye fin der ja! Har blant annet strikket en veldig søt tusenbein-barneleke som jeg fant der. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: