hurrafredag

Og plutselig var det ukeslutt igjen. Denne fredagen har jeg gledet meg mye til for det er masse gøy som skjer nå i helga.

I kveld skal jeg på Parkteateret sammen med to venninner og der er det tid for showet «Midnight Burlesque». Burlesk er en slags blanding av dans, striptease, teater og standup. Det oppstod på 1860-tallet i USA og var populært fram til 1940-tallet. De siste årene har burlesk fått et comeback, mye takket være damer som Dita Von Teese (også mye kjent for å ha vært gift med Marilyn Manson). Og med premieren på filmen «Burlesque» med Christina Aguilera så er det plutselig et begrep allmennheten kjenner til. Jeg er ganske spent på å se hva norske burleskartister har å by på.

På lørdag er jeg invitert i hele tre bursdagfester (utrolige mange som har bursdag nå og i ukene framover), men jeg skal gå den jeg sa ja til først (lønner seg å sende ut invitasjoner tidlig når du har bursdag i rushtida).

Søndagen blir roligere og tilbringes sammen med kjæresten og femåringen hans. Da blir det mest sannsynlig familiefilm på kino. Jeg har ytret et ønske om å se «Rio» som har premiere i dag og håper at de to gutta går med på det. Tegnefilm på formiddag og så en tur på kafé er en av de beste måtene å tilbringe en søndag på.

Ønsker alle en god helg og håper at dere skal gjøre noe fint og artig. :)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: