Nytt navn, nye tider

Jeg har lurt en stund på å slutte med blogging. Så lurte jeg på å starte en ny blogg. Det ville vært for rart å være bloggløs, samtidig så følte jeg at «Rullerusks rablerier» hadde utspilt sin rolle for meg. Merkelappene «kulturblogg» og «bokblogg» føltes plutselig veldig hemmende. Jeg hadde lyst til å riste meg løs og starte på nytt.

Men så hadde jeg litt vondt for å flytte. Selv etter at nytt bloggdomene var opprettet så kjentes det ikke riktig ut det heller. Det er denne url’en som er mitt digitale hjem. Så jeg valgte til slutt den mindre drastiske løsningen. Jeg blir her, men med ny header og ny tittel på bloggen. Fra nå av heter denne bloggen «Hverdagsrusk» og det er det som vil komme her. Noen vil kanskje ikke synes det er store forandringen, men tanken er at jeg kommer til å skrive mer personlig og om ting som skjer i hverdagen og tenke mindre på en seriøs kulturprofil (hvis jeg noengang har hatt noe sånt).

Det kommer selvsagt til dumpe inn en god del ting om diverse kulturgreier, jeg vil bare ikke føle meg forpliktet til å skrive om det.

Jeg kommer også til å kutte ut spalten «Poesi mens vi puster». Meget mulig at den dukker opp igjen etterhvert, men den tar en pause nå. Men det vil helt sikkert dukke opp dikt her med jevne mellomrom likevel.

Slik er det altså. Så får vi se hva som skjer her etterhvert.


5 responses to “Nytt navn, nye tider

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: