en liste over nå

-jeg gleder meg til våren. Bli vår! Jeg har på meg converse i stedet for støvler i dag bare for at naturen snart skal ta hintet.

-jeg er hekta på Mad Men. Er et stykke inne i første sesong nå og synes at det er vilt bra. Unngikk lenge å sjekke ut serien fordi alle sa at den var som Sopranos og jeg likte ikke Sopranos. Av samme grunn har jeg nølt med å se på Boardwalk Empire selv om jeg synes den virker kul. Til alle dere som bruker «det er like bra som Sopranos» som er slags all round adelsmerke på tv-serier: slutt med det.

-jeg baker. Stekedelen av komfyren har vært i ustand i over et år, men nå på mandag kom det et veldig hyggelig og katteelskende reparatør og fikset problemet og det ble dekket av servicegarantien og alt var bare lykke og velstand. Jeg feiret straks med å lage en grateng med brokkoli, blomkål og soyapølser. namnam. I går bakte jeg muffins etter en oppskrift jeg fant på pickles.no. De ble veldig gode. Nå har jeg lyst til å bake alt som er godt i hele verden. Særlig muffins og scones.

-jeg har begynt på American Gods av Neil Gaiman for andre gang. Da jeg skulle lese den for noen år siden likte jeg den ikke og ga meg etterhvert. Nå digger jeg den.

-jeg venter på vår, jeg venter på at kjæresten min endelig skal flytte inn hos meg, jeg venter på å endelig få begynne å den nye jobben min, jeg venter på påskeferie og London-tur, jeg venter på at jeg snart skal ha et førsteutkast av romanen ferdig

-jeg forsøker å gjøre ting mens jeg venter


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: