Bare sånt jeg gjør akkurat nå 7

Jeg har fått strikkedilla. Det er hovedårsaken til at det er dårlig med blogging og annen skriving for tida. Denne delen av vinteren er en tøff tid, jeg begynner å bli sliten og lei av kulde og snø. Jeg har ikke en gang lyst til å ta med meg de nye skiene mine som jeg var så begeistret for bare for noen uker siden ut i marka. Trangen til å være inne og ta det rolig er sterk. Strikking og tv-serier er min overlevelsesstrategi. Eller så er det bare husmor/redebyggerinstinktene mine som går amok igjen. Sist det skjedde ble jeg rå på brødbaking og støvtørking. Så gikk ovnen min i stykker og det gikk over. Nå er det strikking som gjelder. Det er alltid noen som skal ha barn, så det går i babyteppe, babyleker, smekker, babytøy. Og i bakgrunnen tikker den biologiske klokka som sier at jeg snart er tredve. Tro om ikke også det har noe med saken å gjøre.

Samtidig har det vært mye fester og konserter de siste helgene med det resultatet at jeg har vært oppe mye seinere enn jeg pleier og drukket mye mer enn jeg pleier. Et slags flashback til mine tidlige tyve-år da man festet tre kvelder i uka. Minst. Er dette også et slags tegn på at jeg har en snart tredve-krise? Jeg velger i så fall å nyte det. Bra buzz for forfengeligheten å dra på fest med en haug med 22-åringer som sier at de aaaaldri hadde trodd at du var noe eldre enn dem.

Nå på søndag var jeg på konsert med White Lies (med noen venner som er litt eldre enn 22). Deilig pompøs engelsk post-punk revival og topp stemning på Rockefeller.

Etter å ha fått en ganske fin start på leseåret 2011, med syv bøker lest i januar har det bare gått nedover. Det er strikking og tv som gjelder. Jeg lånte en lydbok på biblioteket, men det var vanskelig å sette den på når jeg fortsatt har usette episoder av One Tree Hill. Men jeg prøver å skjerpe meg. Et mål for denne uka er å lese ut Gå under jorda av Mikkel Bugge som jeg lånte for noen uker siden, og liker veldig godt selv om jeg ikke har kommet så langt.

Ellers ser jeg på VM med et halvt øye. Jeg har ikke sett så mye på selve skiløpene, men finner faktisk mye underholdning i alt styret og dramaet rundt. Om bare noen uker starter fotball-sesongen. Det blir enda bedre.

Også skriver jeg litt da. Etter å ha jobba, laget mat, strikka, gredd katten, sett på tv og surret rundt så skriver jeg. Det går framover selv om det burde ha gått fortere. Enda godt jeg har en kjæreste som jobber mye kveld, ellers hadde jeg aldri fått gjort noen ting.

Jeg burde sikkert skrive eller lese noe dypt i kveld og, men da skal jeg ha strikkeklubb og servere vafler. Antar at medlemskortet i Husmorklubben ankommer når som helst nå.


5 responses to “Bare sånt jeg gjør akkurat nå 7

 • Vegard S.

  30, pfffft. Går så fint atte. Hold deg unna sola og lev usunt så holder du deg ung lenge.

 • Mummimamma

  Få reparert ovnen din så kan du bake brød og boller igjen. :-)Det var deilig å bli tredve. 20 -åra var så slitsomme, for da skulle alt være perfekt. Etter 30 klarer du å nyte livet bedre.

 • Rullerusk

  Synes det er ganske null å stress å bli 30 jeg. Bare reflekterer litt rundt om ting jeg tenker og gjør for tida har noe med saken å gjøre. Dessuten gleder jeg meg til å feire med cava, sjokoladekake og geleshots! :)

 • Mikkel

  Angående Bugge: Vet ikke om du har kommet til det med fugskapene, men jeg ble skikkelig skuffa da han sa på radio at det bare var noe han hadde funnet på. :D men bra bok, ja!

 • Rullerusk

  Har ikke kommet så langt, men hørte ham snakke om det da han var på Blå sammen med Agnar Lirhus for noen uker siden. Gleder meg til jeg kommer til den delen. Fiksjon er desverre ofte morsommere enn virkeligheten ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: