Tatoveringsabstinenser

Nå er det snart et år siden jeg begynte på min foreløpig siste tatovering. Og jeg merker at abstinensene stadig blir sterkere. Trenger å få noe mer blekk i huden snart.

Kanskje noe sånt noe?


5 responses to “Tatoveringsabstinenser

 • venstregærning

  Teksttatoveringer er flotte greier! Har lyst på det sjøl, men så var det noe med å bestemme seg for hva slags tekst man eventuelt skulle gått for…

 • fred

  Farligt! Da insisterer jeg på at du poster forslag på bloggen før på kroppen. (Har ingen forslag selv, alt er lame, men du skal jo ikke høre på andre her uansett.)

 • fred

  Nå ser jeg at det ser ut som jeg mener at all tekst som tatovering er teit. Det var ikke det jeg mente. Jeg mente at alt jeg komer på selv i farten ikke er bra. Er nedsettende om egen fantasi, ikke teksttatoveringsideen!

 • Rullerusk

  Heisann. Vanskelig å bestemme seg for hva man skulle hatt ja. Å finne en tekst som ikke er superpinlig om 10-20 år er enda vanskeligere enn å finne bildemotiv. Det kule med tekst er jo at den har et umiddelbart budskap, men er også det problematiske ved det…
  Akkurat nå har jeg litt lyst på det samme sitatet som i tatoveringen på bilde her, bare annen plassering (muligens høyre underarm). Vurderer også noen strofer fra yndlingsdiktet mitt av E.E. Cummings, men da annen plassering. Men skal prøve å holde tilbake og tenke litt mer, ikke bare hoppe i det.

 • Mummimamma

  Bra det er mye hud. Men kan høres ut som du er blitt avhengig? ;-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: