Bare sånt jeg gjør akkurat nå 6

Akkurat i det jeg endelig hadde klart å levere tilbake en haug av haugene jeg har med bibliotekbøker, så gikk jeg jammen meg straka vegen og lånte enda flere. Blant disse er Voksenting av Maria Børja, Fange 59. Taterpige av Aina Basso, Store stygge dikt av Ruth Lillegraven og En liten historie om lengsel av Jens M. Johansson. De to siste er fordi min første opptreden på Litteratur på Blå i år blir som intervjuer av Lillegraven og Johansson. Noen har forhåpentligvis fått med seg at Ruth Lillegraven romandebuterer med boka Mellom oss i disse dager. Hun har fått flotte anmeldelser i blant annet Dagbladet, Dagsavisen og Klassekampen. Jeg fikk et leseeksemplar tilsendt i jula og kan fortelle at den er velskrevet, spennende og til tider gripende. Blant annet. Jeg skal altså snakke med Ruth om boka hennes, og med oss har vi som sagt Jens M. Johansson, som ga ut romanen Den andre i fjor. Jeg tror det kommer til å bli en knallkveld, så det er bare å dukke opp på Blå tirsdag 8. februar kl 19. Oh yeah.

I går fikk jeg også vært på biblioteket og hentet Mockingjay, den siste boka i Hunger Games-trilogien. Den er innmari spennende! De andre bøkene må nok bare ta bittelitt pause mens jeg leser den ut i en fei. Egentlig har jeg ikke lyst til å lese den ut så fort for det er jo siste boka og det betyr at det over. Men jeg kan jo alltids lese dem pånytt igjen en annen gang. Også lurer jeg på når filmen kommer. Disse bøkene lukter filmdeal lang vei.

I tillegg har min evige titting på One Tree Hill (er på sesong 6 nå) fått meg hekta på enda et band, denne gangen av den litt tvilsomme sorten. Jeg snakker om Angels and Airwaves, bandet vokalisten i Blink 182 startet etter Blink 182. Det er ganske emo-fjortisete, men jeg synes altså at denne låta er veldig fin.

Etter å ha unngått romanskrivingen en stund og i stedet flørtet med poesien, så er jeg igjen i gang med manuset som ble påbegynt i november. Et av mine nyttårsforsetter (ja, jeg har en del av dem i år) er å skrive et ferdig utkast og sende til et forlag i løpet av våren. Så da er det jo bare å skrive på. Jeg kviet meg litt for å gå i gang med noen vanskelige, men helt nødvendige scener. Heldigvis fikk jeg noen skrivetips av nevnte Ruth Lillegraven og hittil i dag har jeg fått skrevet nesten en hel side. Og jeg skal skrive mer før jeg gir meg for kvelden. Jeg måtte bare ta litt pause for å se på dagsrevyen og skrive denne bloggposten.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: