Musikkfredag

Da var det plutselig fredag og den andre jobbuka i året er vel overstått. Har følt meg ganske slapp hele uka (tror kroppen muligens protesterer mot at mitt nye treningsopplegg inkluderer intervalltrening i spinningsalen. Sinnsykt slitsomt). Nå skal det bli godt med helg hvor jeg håper på å få lest ut et par bøker, teste de nye langrennsskiene mine i marka og ikke minst teste litt øl på mikrobryggeriet på Grünerløkka. Hurra!

Ettersom jeg akkurat fikk lønning skal jeg også gå til innkjøp av en del konsertbilletter. Det er mye å glede seg til på musikkfronten i år. Her er bandene jeg har planlagt å se foreløpig:

Iron and Wine

tror det kan bli en veldig koslig februarkveld på Rockefeller.

White Lies (kommer med nytt album nå i januar og jeg gleder meg vanvittig til å høre det). Spiller på Rockefeller i slutten av februar.

Roger Waters

spiller The Wall på Telenor Arena 30. april. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Jeg så ham spille Dark side of the moon på Roskilde i 2006 og gråt gjennom hele konserten, det var så vakkert. Tror dette kommer til å bli minst like sterkt.

Joan Jett. Tøffeste dama ever. Hun spiller i Oslo 6. juni

Warpaint. De kom med det fantastiske debutalbumet The Fool i fjor. I år spiller de på Øyafestivalen og det er god nok grunn for meg til å kjøpe en billett.

I tillegg kommer min store heltinne PJ Harvey med nytt album snart. Den første singelen blir sluppet 17. januar. Jeg begynner å skjelve av glede bare jeg tenker på det. Hittil ingen konserter booket i Norden, men det ryktes at hun skal spille på noen festivaler i år, så jeg krysser fingrene for at jeg skal få sett henne.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: