Jeg skriver og leser, noen ganger høyt

Jeg skriver og skriver på nanowrimomanuset mitt. Stort sett er det kjempegøy. Plotet og karakterene tar mer og mer form, og antallet ord stiger jevnt og trutt. Nå er det bare en uke igjen og jeg kjenner meg ikke sliten ennå. I fjor kræsja jeg på 44 500 ord. I år håper jeg på å komme helt i land med 50 000 ord. Jeg skriver urban fantasy lagt til Oslo og har det veldig moro med å la mystiske vesener poppe opp på kjente og kjære steder i byen.

Men jeg har andre prosjekter på gang og. I dag skal jeg møte en forlagsredaktør og snakke om korttekstene mine. Jeg aner ikke hva som vil komme ut av det møtet, men uansett er det moro at en redaktør har bedt om å få lese det jeg skriver og vil gi meg tilbakemelding på det.

Etter møtet skal jeg på Litteratur på Blå. Der blir det diskusjon om konseptet Splittet Kjerne, og så skal jeg og flere andre veldig flinke og bra folk lese noen av tekstene våre høyt. Jeg er ganske spent og har sommerfugler i magen. Jeg tror det blir en vakker aften. Det starter kl 19. Kom da.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: