tra-la-la høst

Så denne høsten har vært en litt brå affære. Veldig travel, en god del stress, men også mye gøy som har skjedd. De to siste ukene nå føler jeg at jeg har begynt å komme inn i en roligere rytme, en hvor jeg kan yte det som er igjen av høsten. Og det enda nanowrimo har startet noe som betyr at jeg har konstant skrivepress på meg. Men foreløpig kjennes det ikke slitsom ut. Nå inne i den andre skriveuka koser jeg meg bare med manuset mitt som jeg føler holde på å bli til en skikkelig spennende fortelling. Få ting er bedre enn å kjenne kribling og gåsehud av det man selv sitter og skriver.

Nå blåser det innmari surt og kaldt ute. Men det får meg bare til å tenke enda mer på alle de koslige inne-tingene man kan gjøre om høsten: drikke mye te, spise plommer, teste nye oppskrifter på deilige varmende supper, se en episode eller tre av en spennende tv-serie (jeg har nylig blitt hekta på Pretty Little Liars), skrive dikt om høsten, skrive en roman som foregår under en hetebølge i sommer-Oslo, lese en bok som foregår et helt annet sted i verden, leke med katten, krype under et pledd med kjæresten og drikke rødvin, surfe på nettet og oppdage nye melankolske band.

For tida går det mye i Warpaint hos meg. De slapp ganske nylig albumet The Fool, som er gjennomført bra. De minner meg litt om Cocteau Twins, enda et band som passer bra til høst og skriving.


3 responses to “tra-la-la høst

  • Mummimamma

    Eller begynne å tenke på hva en skal ha i julekalenderen sin. :-)

  • Rullerusk

    :) Spørs om det bli noen pakkekalender på meg i år. Kjærsten er liksom ikke helt pakkekalendertypen (veldig få gutter er det, ihvertfall når det er de som må lage den). Men noe blir det uansett. Sjokolade er også fint :)

  • Mummimamma

    De må bare opplæres litt. :-) Ingen sjokolade til meg – ingen sjokolade til deg. Begynn forsiktig med sjokis så de blir vant til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: