tanker og planer og angster

Om noen timer er det helg. Denne uka har gått sinnsykt fort, den første skikkelige høstuka, hvor jeg må ha på jakke selv når jeg går fort og blir varm og det kommer frostrøyk ut av munnen min når jeg går ut døra på morgenen, og jeg finner fram alle de fine skjerfene mine, og jeg bruker ullsokker inne i leiligheten på kvelden og trærne utenfor vinduet mitt har fått enda flere gule blader enn de hadde i forrige uke.

Nå er det plutselig helg i igjen. Jeg lurer på hvor mye jeg rekker å skrive. Jeg må støvsuge og vaske badet og helst vaske klær og, men helst vil jeg bare skrive og så gå ut og drikke øl sammen med kjæresten min, gå tur langs elva hånd i hånd, se på høstfargene i trærne og spise en vaffel på markedet på Blå.

Og jeg må lese lese og tenke tenke på arrangementet mitt på Blå som er allerede nå på tirsdag. Da blir det Patti Smith-kveld. Jeg har mast om Patti Smith en del her på bloggen og nå tirsdag 21. september kl 19.15 skal jeg få ut alt om Patti. Det blir meg, Geir Gulliksen og Susanne Christensen, og jeg gleder meg innmari samtidig som jeg er litt svimmel og kvalm av prestasjonsangst. Det er Patti, Geir og Susanne og jeg føler meg way out of my league. Men jeg nidigger Patti, jeg har brukt de siste månedene på å lese henne, lese om henne, jeg hører på musikken hennes hver dag. Og jeg håper det holder, jeg tror det holder. Jeg håper det blir en kveld hvor alle får et like stort kick ut av den dama som det jeg gjør.

Men først er det helg og jeg skal gå ut og spise et sted jeg ikke har vært før, jeg skal sove lenge og jeg skal dykke inn i tekst og bøker, puste inn høsten og drikke øl. Og kanskje lage vafler.

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: