roman fase 1 komplett

fyttikatta folkens, jeg har skrevet en roman. Riktig nok en som fortsatt trenger en god del flikking her og der, for ikke å snakke om en skikkelig runde korrekturlesing. Strengt tatt er det jo bare et førsteutkast. Men det er en sammenhengende tekst som absolutt kan kalles og leses som en roman. En liten ungdomsroman på 34 681 ord, som jeg møysommelig har tastet ned.

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, men det er altså fordi all hjernekraft har gått med på å få dette utkastet ferdig. Og nå har jeg ikke bare blitt ferdig så godt jeg kan i denne runden, jeg har sendt utkastet til tre litteraturkompentente mennesker i min omgangskrets, som skal lese og forhåpentligvis komme med konstruktiv kritikk. På en side er jeg kjempespent og glad for at noen endelig skal lese noe jeg har jobbet med i lang tid. Samtidig er jeg selvsagt skitnervøs for at de skal fortelle meg at det ikke duger på noen som helst måte. Men det er risikoen et hvert skrivende menneske må ta er det ikke?

Jeg har hele tiden sagt til meg selv at selv om ingen andre liker den, selv om jeg ikke får gitt den ut, så skal jeg være stolt av å ha klart å fullføre. Akkurat nå er jeg for sliten i hodet og fortsatt litt for opphengt i ting som fortsatt bør forbedres til å føle meg stolt. Men jeg kommer dit. Jeg må bare ha litt pause først.

Og nå skal jeg ha litt ferie. Først i København, så på skrivekurs i Bergen. Jeg skal jobbe med en barnebok jeg har begynt på. Noe må jeg jo beskjeftige meg med mens jeg venter på dommen fra mine tre lesere. Jeg skal bli flinkere til å blogge igjen. Særlig bli flinkere til å blogge om litteratur jeg leser, ikke bare mase om min egen skriving.

Men nå skal jeg først og fremst ta en velfortjent pust i bakken, drikke litt dansk øl, se litt fotball, lese litt bøker og koble helt av. phew!


6 responses to “roman fase 1 komplett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: