Bursdagpus

På lørdag ble pusekatten vår et halvt år gammel. Dagen ble feiret med nye katteleker og en porsjon tunfisk. Begge deler var meget populært. Presley blir en stadig større og flottere skogkatt. Her er noen nye skrytebilder av verdens peneste pus.

Presley vokter platesamlingen (som muligens til hans skuffelse ikke inneholder noe Elvis).

En av de nye lekene, en tøybanan fylt med kattemynte skapte stor begeistring.

Presley troner på senga

 


8 responses to “Bursdagpus

 • Ragne

  Jeg vil og ha pus!
  Jeg måtte la eksen få kattene (to jenter) mine da jeg flyttet fra ham og inn til en pitteliten leilighet i sentrum. Jeg savner kattene mye mer enn eksen!

 • Rullerusk

  Aw, så kjipt å måtte dra fra pusene sine. Håper du snart får anledning til å bo et sted hvor du kan ha en ny katt!

 • Aina

  Nydeleg pusekatt! Eg blir alltid slik smørmjuk i hjartet når eg ser bilete av kattar, særleg skogskattar, og særleg kattungar. Akkurat no tenker eg at eg ikkje klarer å leve stort lenger utan ein katt.

 • Rullerusk

  Anbefaler veldig å få deg en katt hvis du kan, Aina. Det er så utrolig koslig! Riktignok blir jeg av og til litt sprø av at han alltid insisterer på å vekke meg minst et kvarter før vekkerklokka ringer, eller mjauer og maser på meg om å leke når jeg helst vil sitte i fred med laptopen eller en bok. Men så gjør han så utrolig mye morsomt (som å jage vilt etter sin egen hale så han faller ned fra klatrestativet). Og nesten ingenting er bedre enn å ha en katt malende på magen din. Da haster det plutselig ikke med alt det andre du skulle gjøre.

 • fred

  Nå ser han skikkelig skogkattete ut ja!

 • Magnus

  Flotte bilder! Har selv alltid hatt katt, men har nå måtte avstå på grunn av (ekstremt sterk) alergi i nær familien. Må da gå på besøk hos andre for å oppleve gleden og freden med å ha katt. Liker forresten navnet på pusen din!

 • Rullerusk

  Så kjipt at du måtte gi opp katt! Hele familien min er katteelskere, så krysser fingrene for at ingen blir allergiske, da hadde vi blitt veldig lei oss! Fint at du kan få stjålet litt pusekos andre steder da :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: