Alt det vakre

Føler meg litt emo i dag. Ikke sånn trist emo, men mer slik at jeg bare vil sitte i en krok og høre på vakker musikk og lese fine dikt og innimellom se tankefullt ut i lufta. Men livet krever desverre at jeg er på jobb. Etterpå skal jeg til Kunst med puls og ta siste finpussen på tatoveringen min. Det blir fint.

Jeg elsker internett som viser meg så mange fine ting. Jeg liker å bli minnet på hvor mye vakkert det er i verden. Særlig når det er overraskende ting. Som når BoingBoing forteller meg om alle de undersjøiske skogene som finnes. Store områder med trær som har blitt oversvømmet for å kunne lage vannkraft. Under alt vannet står de skjulte skogene fortsatt. Nå har enkelte firmaer startet med undervannstømmerhogst. Bildene fra arbeidet minner om en slags magisk Tim Burton-verden. Selv om noen av trærne blir hogget er det fortsatt mange slike skoger igjen der ute. Jeg liker den tanken.

triton-sawfish480

Under et liverollespill ble dette bildet tatt; Tornerose med følge besøker akvariet. Også her et lite glimt av en annen verden. Foto: Pausetivespace

cosplayaquarium

Jeg er  fullstendig forelsket i Cowboy Junkies’ andre album «The Trinity Sessions». Det er et av de vakreste albumene noensinne laget. Jeg hører på det igjen og igjen. Og blir like rørt hver gang.

Takk verden og alle fine menneskene! Dere er fantastiske.


2 responses to “Alt det vakre

  • vaarloek

    undervannsskog? jeg syns det er litt freaky. alt under vann som egentlig skal være oppå vann er freaky; undervannsbyer, undervannsskog, mennesker, fugler, båter … det er så mye spøkelser i det.

    men jeg skjønner det litt og. cowboy junkies var fint! og ute er det høstsol atter en gang. jo, absolutt. livet er fint :)

  • Rullerusk

    Jeg syntes kanskje at det mest fascinerende med undervannsskogen var det liksom ikke så ut som om det vr under vann. Det ser bare ut som en mystisk tåkeskog hvor det finnes snakkende dyr og underjordiske som prøver å lure til seg barna som har gått seg vill der… Deilig freaky!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: