Buffy vs Edward

Det er fortsatt tre måneder igjen til premieren for New Moon, den andre filmen i Twilight-serien. Likevel flommer nettet allerede over av uttalelser fra forventningsfulle fans. Jeg syntes den første filmen og boka var ganske artige. Jeg leste også New Moon, skjønt «skummet gjennom» er kanskje mer korrekt. Mye Bella-syting, dårlig språk og mer enn rimelig tynt plot gjorde at interessen sank ganske raskt. Jeg begynte også såvidt på bok tre, men la den bort med stempelet «Håpløst irriterende».

En bok Bella stadig leser er «Wuthering heights». Meget passende ettersom hun er sammen med grim fyr som er så kontrollerende, manipulerende og nedlatende ovenfor henne at han lett hadde kvalifisert seg til en psykatrisk diagnose. Det er ganske åpenbart at Edward trenger en sterk dame som kan sette ham litt på plass, ikke nesegrust tilbedende Bella. Så hva ville skjedd om den mystiske Edward fra Twilight hadde møtt den alltid barske Buffy Summers i stedenfor klønete og needy Bella?


13 responses to “Buffy vs Edward

 • Beate

  Haha! Nå fikk jeg fint lite lyst til å se Twiligth! Edward kommer ikke spesielt godt ut av dette.

 • Stjernesøkeren

  Hahahaha – beste scenen ever når hun forklarer at hun er the slayer!

 • Rullerusk

  Beate: nei, sånn går det med småcreepy sniketyper. Se heller Buffy!

  Stjernesøkeren: oh yes!

  Bente: Buffy ruler helt klart. Som alltid :)

 • Delirium~

  Helt klart det mest tilfredsstillende som har skjedd meg siden sist jeg spiste sjokolade å se denne.

  Takk Buffy!

 • camilla

  fryktelig morsom video. buffy har definitivt mer futt enn bella. herregud, finnes det noen som faktisk liker bella der ute da? trukke det.

  apros vampyrer og slikt.

  jeg er veldig oppslukt av true blood sesong 2 for tiden. må si at serien har definitvt tatt seg opp siden slutten av første sesong. har også begynt å lese sookie stackhouse bøkene og er litt som deg når du leste de. klarer ikke legge de fra deg. det er bare svada, men det er morsom svada.

  tror jeg har en liten fangirl greie med «eric». haha!
  jeg VET IKKE hva det er…. absolutt ikke min type siden han er blond, sleek og attpåtil svensk. usj. men likevel så hot hot!

  uansett så danker vampyr viking svensken eric ut puse pusle edward anyday… bare se her:

  http://www.ericnorthman.net/gallery/displayimage.php?pid=3277&fullsize=1

  sukk ♥

 • Rullerusk

  Delirium: :D

  Camilla: Kanskje noen jenter liker å lese om Bella fordi hun er så teit og klønete, men likevel har masse gutter hengende etter seg? Det gir muligens håp til usikre tenåringsjenter. Hvorfor noen digger Edward er derimot umulig å forstå. Jacob er jo SÅ mye hottere og ikke minst en hyggelig fyr, i motsetning til creepy Edward.

  Jeg har skaffa meg de føste episodene av True Blood sesong 2, men ikke begynt å se ennå. Syntes sesong 1 var så som så, men det høres ut som om jeg bør gi det en sjanse til.
  Så gøy at du også har blitt hekta på bøkene! haha, de er ganske oppslukende ja. Har du kommer til boka der Eric mister hukommelsen sin og flytter inn hos Sookie? aiaiai, hot stuff. ;)

 • Mikkel

  Jævlig bra! :)

  Leste du forresten det Jenny Hval skrev om Twilight i siste vinduet? Jeg holdt på å le meg ihjel. (Røper hvordan hele serien slutter, men jeg anser ikke det som noe stort tap).

 • Rullerusk

  Ja, leste det. Veldig bra, selv om jeg mener å huske at jeg ikke var helt enig i alt hun skrev… også veldig greit å slippe og lese resten av serien, selv mange av die hard-fansen ble visst innmari skuffa over den siste boka.

 • vaarloek

  buuuufffyyyy,

  men jeg syns edward er litt heit jeg. dvs, robert pattison, som edward. can’t help it, hadde vært hopelessly in love om jeg var … tolv. men da jeg var tolv så jeg titanic og crusha på leonardo istedet. sånn kan det gå.

 • Rullerusk

  Joda, Eddie er litt heit. Da jeg så filmen fikk jeg fullstendig flashback til da jeg gikk og så Romeo+Juliet på kino gjentatte ganger (det var mitt Leo-crush, da Titanic kom var jeg litt for gammel for slikt).

  Blir Robert Pattison den nåværende fjortis-generasjonen sin Leo tro?

 • vaarloek

  je pense que oui! eller, me thinks yeees. men det er vel en kjekkas for hvert årskull, n’est-ce pas? (jeg prøver å lære meg fransk ved å inkorporere gloser, tydeligvis)

 • Rullerusk

  hm, lære et annet språk ved å gradvis erstatte norske ord med fremmede fraser? Snedig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: