Pus i hus

Nå er det full familielykke i ruskeheimen. På fredag fikk vi endelig hentet kattungen vår hjem fra Tønsberg. Presley er en supertøff pusekatt. Det var nesten ingen piping i buret på kjøreturen til Oslo og da vi slapp ham løs i leiligheten satte han straks i gang med en fryktløs oppdagelsesferd.

Å ha en kattunge i huset er en fantastisk kilde til underholdning. Det er mye løping og lek og jakt på for mennesker usynlige ting som tydeligvis truer på stuegulvet. Det er også kilde til en viss frykt. Særlig føtter er aldri trygge. Plutselig kommer det et angrep i form av en pelsball som fyker fram fra under stolen med klørne ute.

Men mellom jakting og lekeslossing er det også litt kos å få. Da er det en imponerende høy malelyd som kommer ut av den spinkle kattekroppen. Det er rart hvordan et hjem føles enda mer ut som et ordentlig hjem når man har et fluffy dyr som tar plassen din i senga, tygger i stykker potteplantene dine og smelter hjertet ditt.

IMG_0466

Jeg prøver selvsagt å gi den unge pusen noen sunne litterære innflytelser. Her slapper han av med Inger Christensens «Alfabet».

IMG_0486

Vinduskarmen er veldig fin. Der kan man både ta en lur og følge med på bylivet utenfor.

IMG_0468

Som innekatt blir det ikke mye treklatring, men heldigvis har vi fått et snasent klatre- og klorestativ hvor det kan utøves diverse katteakrobatikk.

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

12 responses to “Pus i hus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: