Nydekorert

I slutten av mars var jeg innom Kunst Med Puls sitt nyetablerte studio i gamlebyen i Fredrikstad. Jeg kom med det noe vage ønsket om en tatovering som skulle være et snirklete mønster som gikk over albueleddet. Jeg og tatovør Marianne Sundby snakket sammen en god stund og jeg ga henne en bunke med bilder av mønstere jeg likte. En stund senere hadde hun et design klart og etter noen tilpasninger kunne jeg forrige tirsdag endelig legge meg ned på tatoveringsbenken. Etter ca fire timer med stikk og smerte var vi ferdige og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Det er en ganske fantastisk følelse å ha ønsket seg en tatovering så lenge, men uten å helt kunne beskrive hva man vil ha, og så tryller et dyktig fagmenneske fram noe som er helt perfekt!

Her er min nyeste kroppsutsmykning (og jeg går selvsagt allerede og drømmer om den neste…):

IMG_0477

IMG_0482

IMG_0476

IMG_0470


6 responses to “Nydekorert

 • Tina

  Vakkert! Gratulerer!

  Glemte aa kommentere paa en post foerr ei stund sia – GRATTIS me jobb paa Blaa. Skulle gjerne vaert litt naermare saa ae kunne faa glede av dine kreative spell. :)

  Stor klem!

 • Rullerusk

  Takk! Jeg er veldig begeistret for den nye pynten min.

  Blir gøy med Blå ja (selv om det jo er hobby og ikke «ordentlig» jobb). Skulle også ønske at du var litt nærmere. Synes du burde komme deg over på riktig side av jordkloden snart ;)

 • Delirium~

  Ekstremt kult og perfekt utført. Gratulerer med ny kunst.

  Selv har jeg to prosjekter jeg tenker på – det ene er bare å få gjort det, det andre krever masse planlegging, masse utskrifter og må finne en splitter ny tatovør som tegner med hele linjer…

 • Rullerusk

  Takk og takk.
  Hm, spennende med nye prosjekter. Du får ta den enkle mens du planlegger den mer kompliserte ;) Før var jeg litt motstander av å blande tatoveringsstiler, men nå mener jeg at det kan bli kjempekult hvis man gjør det riktig. Men du har vel allerede en prikketatovering og en «vanlig»?

 • Delirium~

  Jeg prikketatovering på ryggen og en som hovedsakelig er prikker, men med en liten «vanlig» blandet inn der. Jeg var også i utgangspunktet bare for å holde seg til en stil, men har kommet frem til at det viktigste er hvordan det blir gjort. Samt at det jeg vil ha som sleeve på venstrearmen må gjøres «vanlig».

  Blir nok den enkle først, men tar meg (som alltid) god tid med tatoveringene mine!

 • Rullerusk

  Gleder meg til å se resultatene av disse planene! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: