Sort sol

Den ordentlige sommervarmen har kommet, den vi alle ventet på med slik lengsel gjennom den ganske kalde våren. Jeg prøver å minne meg selv på hvor mye jeg ønsket meg varme, slik at jeg ikke skal klage nå som jeg svetter og peser i varmen. Jeg har ennå ikke ferie, men bordvifte, jordbær fra kolonihagen til kollegaen min og litt sommermusikk fra pc-høytallerne gjør livet levelig på kontoret. Og fra fredag er det ferie på ordentlig.

Sommeren og sola er særlig en utfordring for de sortkledde. Det kan fort bli ekstra varmt hvis man skal være gjennomført sort og blek hele året. Selv i min sorte periode var jeg aldri spesielt opptatt av å være blek, men jeg hadde en vennninne som alltid insisterte på å dekke til ansiktet når vi skulle slappe av ute i sola. Men en viss stil skulle det jo være. Jeg husker min mors stadige fortvilelse over at jeg uansett sett temperatur stilte opp i mørke klær og militærstøvler, selv når vi skulle på stranda.

En blogger der ute har tatt opp temaet med gothere og sol. Goths in Hot Weather viser forskjellige sommerantrekk og overlevelsesstrategier under solens nådeløse stråler. Se, les og bli inspirert/lattermild.

gothbeach


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: