Et høydepunkt

Min samvittighet er svart fordi jeg ikke klarte å poste noe om litteratur i går, på selveste Verdens Bokdag. Så jeg får prøve å gjøre det godt igjen nå ved å fortelle bittelitt om denne ukas litterære højdare.

På tirsdag var forfatterskolen Litterär Gestaltning i Gøteborg på besøk på Mono. Litterær Gestaltning er en skriveskole som retter seg mye mot forfattere som er publiserte eller i startfasen av skrivekarrieren sin. Blant annet har Ingrid Z. Aanestad og Hege Susanne Bergan, som jeg har nevnt her på bloggen tidligere, fulgt dette studiet.

Bergan var en av de som stod på scenen tirsdag kveld. Hun var like flink som sist jeg så henne der. Noen av de andre som leste var Tina Åmodt og Odin Nordhagen. Begge imponerte stort og jeg håper jeg hører mer fra dem snart.

Den jeg la mest merke til var danske Lise Haurum Christensen. I tillegg til å skrive har hun også gått på Konstfak i Stockholm. Heldigvis for dere som ikke var på Mono så finnes det på YouTube et opptak av Christensen som leser noe av det samme hun leste for oss på tirsdag.

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

3 responses to “Et høydepunkt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: