Den som leter skal finne

Ingenting er bedre enn å ha noe man ønsker seg, et vagt bilde i hodet, noe man er ikke sikker på om det er mulig å finne. Og så finner man det. Som når du har fått det for deg at du må ha en kjole som er akkurat sånn. Og så går du inn i en butikk og der henger den. Og selvsagt sitter den perfekt når du prøve den på. Eller du vil lese en bestemt type bok, men vet ikke hvilke bøker som er slik. Så plukker du opp en bok og første side fenger deg med en gang.

Jeg har i lang tid, flere år faktisk, vært på jakt etter et tatoveringsmotiv til armen min. Jeg har tenkt i det vide og det brede, surfet på utallige nettsider og studert bøker for å finne noe jeg kan tenke meg å ha preget på meg for alltid. Til slutt innså jeg at jeg ikke vil ha noe bestemt motiv. Det jeg ønsker meg er pynt, dekor, ornamentikk. Altså en form for mønster. Men fortsatt hadde jeg bare en ide, jeg hadde ikke noe bestemt jeg kunne peke på foran en tatovør og si «Sånn vil jeg ha».

Så nå i helga dro jeg på en konsultasjonstime hos en tatovør. I veska hadde jeg en bunke med bilder av ting som minner om ideen jeg har i hodet. Etter å ha vist og fortalt litt om hva jeg tenker, sier hun plutselig «Det du snakker om minner meg veldig om tatovøren Daemon Rowanchilde. Så finner hun fram nettsida hans, og der er den. Ideen min om hvordan min drømmetatovering skal være. Jeg er et skritt nærmere målet.

Daemon Rowanchilde

urbanprim2

urbanprim11

urbanprim3


9 responses to “Den som leter skal finne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: