Jeg vil ha vår

Forrige helg hang jeg fortsatt fast til positiviteten angående vinter og kulde. Jeg drakk krydderte og leste bok foran peisen hjemme hos moren min og hadde det det vintekoslig. Jeg gikk lang skitur i marka sammen med faren min, jeg beundret hvor pen og mystisk skogen blir når alle trærne er dekket av snø og du kan lure litt på om det egentlig er tusser og troll i forkledning. Vi drakk solbærtoddy og spiste vaffel på skihytta, jeg var stolt over å ha gått over en mil enda det er nesten et år siden sist jeg gikk på ski, og jeg hadde det så vinterfint som det går an å få det.

Denne helga merker jeg at lengselen etter vår begynner å ta over. Jeg er lei av å slite meg gjennom brøytekanter og fortaussnø i legghøyde. Jeg er lei av å hele tiden holde på å kræsje inn i folk fordi jeg går med hodet bøyd for ikke å få snøføyken rett i fjeset. Jeg savner lette sko, lette jakker, tørre fortau og grønt på trærne. Tussene og trollene kan finne mose å dekke seg til med.

Så denne gangen poster jeg et mer vårlig bilde fra den fantastiske Mark Rydens hånd.

yoshi


4 responses to “Jeg vil ha vår

 • Lille søster

  Helt enig! Vinteren har vært fin, og jeg har hatt det fint med vinteren. Helt til nå. Nå kan det godt være slutt med vinter for min del. Nå kan det godt bli vår! Bli vår!

 • Rullerusk

  Kanskje det blir som vi vil hvis vi kniper øynene igjen, tenker skikkelig hardt på hestehov og gåsunger, og klikker med de røde rubinskoene våre…

 • lauvlilly

  Nei nei nei, hastevår er det dummeste! La den komme sakte men sikkert, og vare lenge! Den bør begynne i slutten av mars og snike seg langsomt framover mot mai, skritt for skritt.

 • Rullerusk

  Ingen har sagt noe om hastevår. Langsomt fungerer fint for meg. Men den kan godt begynne snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: