Sleng med leppa

Jeg er kjent for å slenge med leppa. Jeg skravler og kommer med kommentarer i tide og utide. Jeg har en tendens til å utrykke meg direkte. Noen ganger for direkte for enkelte sarte sjeler. Men jeg tror at for de som kjenner meg er dette en kjær egenskap, ihvertfall som regel. Det var uansett tanken på dette som fikk meg til å tenke at en leppetatovering kunne være tingen for meg.

Da jeg først fikk høre om og så leppetatovering syntes jeg det var noe av det teiteste jeg hadde sett. Men etterhvert har jeg i stadig større grad tenkt at det er litt morsomt. Ingen kommer til å se den med mindre du drar ned leppa, så det er jo en utmerket anledning til å ta en tatovering som bare er gøy og fjollete.

Min ide (foreløpig) er altså få tatovert ordet «søt» på innsiden av leppa. Fordi jeg liker ting som er søtt, fordi jeg bruker ordet mye og fordi jeg tror det er et av adjektivene som oftest blir brukt om meg (heldigvis er et annet s-ord, nemlig «smart» også ofte i bruk). Jeg har prøvd både langt svart hår, hanekam, piercing, nagler, scarification og tatoveringer. Fortsatt ville jeg være den som gamle damer stoppet på gata for å spørre om veien. Jeg er rett og slett søt, det er ikke noe å gjøre med.

Jeg er jo en dame som er kjent for å gjøre som jeg vil, men ettersom dette med leppetatovering fortsatt er et relativt nytt fenomen her i gamlelandet, så vil jeg gjerne høre hva dere lesere synes. Med andre ord en særdeles utmerket anledning for å lage denne bloggens første poll (ta-daa!). Så stem i vei. Også blir jeg veldig glad om dere forteller meg hvilket ord dere ville tatovert på innsida av leppa. Ikke vær sjenerte.


n6nl-tuff-cookie


16 responses to “Sleng med leppa

 • lauvlilly

  Men det ser så vondt ut!

 • Gunn-Kristin

  Ja, vondt! Liker ikke at tannlegen befinner seg i nærheten av munnen min engang….
  Hvis jeg hadde hatt guts, skulle jeg tatovert «TA MEG!» og brukt som tidenes merkeligste sjekketriks.

 • camilla

  jeg stemte kanskje… vet ikke jeg ass. det ser veldig vondt ut

 • Ragne

  Stemte kanskje fordi det kan være kult hvis man skriver noe kult. Men det er bare stilig så lenge ikke alle andre har det, det må ha en betydning og orginalitet. «Søt» tror jeg kan være morsomt. Det blir morsomt fordi en sånn tatovering ikke akkuratt er søt, mer tøff.

 • Bente

  Enig med Camilla, så ble kanskje på meg og. Tror nok det ville kledt deg, men auauau!

 • Virrvarr

  Jeg synes det er knall. Frisøren min har «FAEN!» inni leppa. Hvor tøft er ikke det?

 • ast

  Haha. Du må gjerne tatovere innsiden av leppa, men seriøst, altså: «Søt»? Why? DET ER SÅ MANGE KULE ORD DER UTE!
  Så jeg stemte nei. Hihi.

 • Rullerusk

  Lauvlilly: Pain is temporary, glory is forever ;)

  Gunn-Kristin: Ah, fantastisk ide. Skulle likt å se den gutten som kunne motstå noe sånt!

  Camilla: jeg venter fortsatt på din første tatovering.

  Ragne: Ja, akurat det har jeg tenkt og. Det er morsomt å ha «søt» fordi det blir en kontrast til hva man egentlig tenker rundt en slik tatovering, nemlig at det er litt bissart og muligens tøft

  Bente: alt kler den søte vettu ;)

  Virrvarr: hehe. jepp, det er vilt tøft

  Ast: Aw. Har du noe bedre forslag da? Du har rett i at det er mange bra ord der ute, men som sagt over her så liker jeg godt kontrasten som oppstår med en sånn tatovering også et litt nusselig ord..

 • lauvlilly

  Hehe, ja, men jeg er redd for smerte. Har lurt på å få meg tatovering i mange år, men motet svikter

 • Rullerusk

  Tror du hadde taklet det helt fint jeg. To ting om tatovering og smerte:

  1. Hvor vondt det gjør kommer helt an på hvor du tatoverer. Steder med mye bein og nerver som korsryggen, nakken, kravebeinet og foten gjør ganske vondt. Mer kjøttfylte steder som armene og beina gjør ikke spesielt vondt.

  2. Ettersom det å tatovereres er en situasjon du selv har valgt og kontrollerer så takler mange smerten mye bedre de enn de hadde trodd. Det er du som bestemmer. Du kan be om pause, be om å ta tatoveringen i flere runder osv. Men hvis hvis du først har bestemt deg for at denne tatoveringen vil du virkelig ha, så vil det være en kraftig motivasjon for å holde ut.

  De fleste tatøverer er også veldig hyggelige og forståelsesfulle ovenfor nervøse nykommere, og vil alltid gjøre sitt for at opplevelsen skal bli minst mulig skummel.

 • Fred

  Vet ikke. Aner ikke.
  (Så typisk forresten at nå som jeg har hatt mine første to dager i 2009 uten å være nede for telling så har du blitt syk! Æsj, det er kjedelig, god god bedring! Tusen takk forresten også for nevningen i en annen post, det varmer og jeg føler meg nesten som en kjendis!)

 • Rullerusk

  Ah, synes absolutt du fortjener nesten kjendis-status. fordi du er da koolast ;)

  Ja, uff det er kjipt hvordan helsetilstandene våre virkelig motarbeider at vi skal få hengt sammen. Men er uansett godt å høre at du er bra igjen. Føler meg aldri så lite på bedringens vei, så det nok håp for at vi endelig kan få sosialisert litt om ikke så altfor lenge. :)

 • vaarloek

  jeg har snust litt på tanken om å skaffe meg en tatovering i det siste. så mye at jeg drømte at jeg gikk innom ei tattissjappe for å få fiksa det, og så skulle jeg ha ei stjerne på handbaken. men den blei skikkelig stygg, og så prøvde jeg å gnikke/vaske den av fordi jeg var så desperat misfornøyd, og da viste det seg at ho som tegna bare hadde brukte sprittusj. haha! HOAX!

 • Rullerusk

  haha, fantastisk drøm! lolz

 • Kenneth

  Det gjør faktisk ikke vondt i det hele tatt. tok en inni leppa i kos for 1 uke siden . trodde det skulle gjøre vondt:P var en gang det bare kjente ut som et myggstikk :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: