Julekalender : Luke 22

Luke 22 kommer noe forsinket for i går var hodet litt for fullt av andre ting. En ting var at jeg måtte få juleryddet og julevasket leiligheten. Så var det å telle over julepakker, finne fram pentøy og de fine smykkene og pakke alt i kofferten som skal være med hjem til jul.

Men den største distraksjonen i går var at jeg fikk den fineste julegaven litt på forskudd. Etter jobb kunne jeg nemlig dra til gullsmeden og hente forlovelsesringer som endelig var klare. Det stemmer, deres egen Rullerusk er offisielt forlovet og har nå en skinnende gullring å vise til. Ringene er en førjulsgave fra mine besteforeldre. Da hun hørte at det var forlovelsesplaner på gang, ringte min mormor og tilbød meg hennes og morfars ringer, da de ikke lenger bruker dem. Neste år har besteforeldrene  mine vært gift i 60 år så jeg tok det som et godt tegn og slo til. Litt endring av størrelser måtte til, men i går fikk vi endelig ringer på fingrene og kunne feire med gulrotkake og lakris-te. Og i morgen skal jeg og min forlovede feire jul sammen for første gang.

Før jeg går meg helt vill i å fortelle om hvor lykkelig jeg er og om hvordan kjæresten min er den mest fantastiske personen i hele verden, så lar jeg Robert Smith overta for å formidle stemningen.


8 responses to “Julekalender : Luke 22

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: