Frida med hjertet i skoen

Det skjedde strengt tatt ifjor, men det var ihvertfall en nyhet for meg, at Converse har lansert en Frida Kahlo-serie av sine populære Chuck Taylors. Noen vil kanskje påpeke at det er lenge siden Converse sluttet å være kult på en i nærheten av alternativ måte. Jeg er uansett veldig glad i mine klassiske svarte Chuck Taylors og ble også særdeles begeistret for disse Frida-skoene. Jeg lurer på om Converse har tenkt til å fortsette med dette konseptet og lage sko med trykk fra andre kunstverk. I såfall krysser jeg fingrene for Converse à la Francis Bacon.

Her er det originale bildet som skomotivet er hentet fra.

2fr

(Rullerusk <3 Frida)


6 responses to “Frida med hjertet i skoen

 • vaarloek

  dette kunne faktisk nesten fått meg til å kjøpe converse … (jeg kan selvsagt ikke, fordi jeg, med unntak av et par sokker jeg kjøpte i høst, har boikotta nike i sånn ca fem år. og det har nok nike tapt veeeldig mange penger på, jeg er jo tross alt en treningsnarkoman, trenger alltid nye treningsklær. eh.)

  men sånn ellers: det bildet har jeg sett i virkeligheten! og det er svært. fiint.

 • rullerusk

  Jeg er redd jeg er avhengig av mine converse. De går liksom til alt (nesten).

  Så heldig du er som sett noe av Frida real life. Jeg har desverre bare sett små gjengivelser i bøker og på nett. For noen år siden var det en stor Frida-utstilling i London mens jeg var der, men fordi jeg hadde litt lite penger lot jeg være å gå på den. Har angret på det siden, burde heller ha brukt litt mindre penger på øl på puben…

 • vaarloek

  øl – kunst. vanskelig valg ;P vi var forsåvidt litt uheldige, for akkurat da vi var i mexico city var en stor del av frida kahlo-bildene på verdenstur. ey, du var vel ikke tilfeldigvis i london en gang iløpet av våren 2005?

 • rullerusk

  Jepp, det var i juni 2005. Så da var det den verdensturneen? Kanskje jeg bare må komme meg til Mexico en gang og se bildene i deres hjemlige trakter. Hadde vært kult. Hva syntes du om Mexico City?

 • vaarloek

  ah, det var det nok! skjønt, jeg var der i januar, så jeg vet ikke hvor bildene befant seg på akkurat det tidspunktet :P

  hva jeg syntes om Mexico City? dette: <3. jeg vil tilbake! herlig sted, jeg forelska meg totalt. akkurat nå er det litt vanskelig å svare på hvorfor … kanskje den herlig blandinga; byen er så ulik fra strøk til strøk; hektiske sentrum rundt kateedralen og Zocalo, businesstrøket som Singapore, med sin renhet og skyskraperfascinasjon minner meg litt om, de mer shady strøkene med gateselgere overalt, husene som skrår litt utover mot toppen fordi byen synker (smart å bygge opp på en ca innsjø, right), strøket der Frida Kahlo bodde, Coyocan tror jeg det het, med en mer avslappet atmosfære; lydene, luktene, utsikten fra latinamerikatårnet by night; et hav av lys … æsj, ass. jeg må tilbake :)

 • rullerusk

  Åh, det høres fantastisk ut. Merker at jeg får litt rastløs reiselyst :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: