True Blood

Mine to absolutte favorittserier fra tv er Buffy the Vampire Slayer og Six Feet Under. Nå møtes det beste fra to verdener. Alan Ball, skaperen av Six Feet Under, har nå lagd en ny serie for HBO. Med vampyrer! Den heter True Blood og traileren gir meg følelsen av bursdag og julaften på en gang.

I True Blood har vampyrer kommet ut av kista, lever åpent i samfunnet og har begynt å lobbye for sine rettigheter. På en bar i i Louisiana er den unge Sookie på jobb da hun treffer vampyren Bill. Sookie er ikke helt vanlig selv, hun kan nemlig lese folks tanker. Sookie og Bill går ut på en date sammen. Drama og spenning følger.

Denne serien ser ut til å ha alt som skal til for å være vellykket: Alan Ball og hans evne til å ta oss med på et dypdykk ned i den menneskelige psyke, store mengder sex og vold, gode skuespillere og en vikingvampyr (jepp, vikingvampyr). Første episode av True Blood ble vist på amerikansk tv igår kveld. Jeg håper på å ha den på en harddisk nær meg så fort som mulig.

True Blood er basert på bokserien The Southern Vampire Mysteries av Charlaine Harris, som jo også kan være verdt å sjekke ut.

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

6 responses to “True Blood

 • Hellyeah

  Hva synes du? Jeg har ikke sett første episode, men en preair greie og det sto ikke helt til mine forventinger. Men jeg skal gi det en sjangse til, det var en bra cliffhanger for og si det sånn..

 • rullerusk

  Har desverre vært litt for travel til å få sett den ennå. Hm, ble litt urolig nå som du sier at det ikke virket som helt det store. Men det hender jo at ting tar seg opp etterhvert da. Noen ganger bruker nye serier noen episoder på å gå seg til. *krysser fingrene*

 • Delirium

  Jegharsettdenjegharsettden (og det har kanskje du også nå, jeg bare plutselig så den i sidebaren din).

  Den er sjef. Helt sjef. *sukke lykkelig*

 • rullerusk

  Har sett den nå jeg også. Synes den er ganske kul, men er ikke blitt helt revet med enda.

 • Delirium~

  Hm – jeg har nå bare en episode igjen av denne sesongen og er virkelig revet med. Men alle kan ikke like alt like godt :D

 • rullerusk

  Nei, vi kan vel ikke det. Jeg datt av på episode 8. Men vurderer å se mer hvis jeg føler for det senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: