Hvilket innlegg i bloggen min har…

Jeg merker at jeg sliter litt med å komme i gang med blogginga igjen. Problemet med å starte på nytt etter et opphold er at jeg blir så altfor kritisk i forhold til hva jeg kan skrive om i «comeback-innlegget». Så da passer det jo ganske bra at Virrvarr tagget meg med et meme. Etter å ha svart på denne er jeg i farta igjen.

Hvilken post i bloggen din er bloggens mest kommenterte, og hvorfor?

«Hatbølge mot emoer» er den posten med flest kommentarer. Jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi nesten alle har en mening om emoer? Eller i det minst en mening om hvordan man bør behandle de som skiller seg ut.

Hvilken post i bloggen din var den første som ble så mye kommentert at du ble overrasket?

Det må være «Blond, blondere…» hvor jeg skriver om at jeg hadde bleket håret. Jeg skrev den bare fordi jeg var begeistret for den nye looken min, men syntes egentlig det var litt pinlig at jeg hadde lagt ut noe så overfladisk. Så jeg vurderte å slette posten, men så begynte det å tikke inn kommentarer, flere enn hva det pleier å være på mange av de «seriøse» innleggene. Så det er tydelig at utseende selger ;)

Hvilken post i bloggen din ville du helst at statsministeren (eller en annen med makt) skulle lest?

Tja… det er jo ikke så ofte jeg blogger om samfunn og revolusjon. Men innlegget «Et eneste rom» hvor jeg forsvarer Blitz og Hausmania med argumenter om at vi trenger steder der ungdom kan vanke uten å ha masse penger og hvor alternative kulturformer kan dyrkes fram er jeg ganske fornøyd med.

Hvilken post i bloggen din ville du helst at drømmedama/mannen skulle lest?

Hehe, nå er det jo slik at jeg for noen uker siden traff en særdeles lovende ung mann og selvsagt måtte jeg blogge litt om det slående inntrykket han hadde gjort. Så var det selvsagt noen som sladret til den unge mannen om bloggen min. Og ved å lese innlegget jeg skrev om ham, ble han overbevist om å kontakte meg for å spørre om vi skulle treffes igjen. En meget vellykket date fulgte og nå er vi altså et par. Så selv om det innlegget ikke var noe jeg ville at han skulle lese i utgangspunktet, så fungerte det altså på best tenkelig måte.

Hvilken post i bloggen din har best bilder av deg selv?

Ah, det må selvsagt være «Blond, blondere»

Hvilken post i bloggen din har de beste kommentarene?

Ooh, vanskelig… Mange har jo mye fint å si, men jeg synes kanskje at diskusjonen som fulgte i kjølvann av «Seksuelle klisjeer» var spesielt morsom.

Hvilken post i bloggen din har kommentar fra den mest kjente personen?

Tja, Virrvarr må da kunne kalles en kjendis i bloggverden og hun kommenterer jo her støtt og stadig ;) Men Idol-stjerner og skuespillere lar vente på seg.

Hvilken post i bloggen din ligger på toppunktet i leseutviklingen?

Jeg hadde flest lesere i juli og det er fordi Google har bestemt seg for at når noen søker etter bilder av Katherine Moennig er bildet jeg har postet i «Radiodokumentar om lesbiske i Oslo» øverst på trefflista. Så trefftallene mine sier strengt tatt ikke så mye om lesertallene mine. Ellers var det i mars etter «Hatbølge mot emoer» at lesertallene begynte å gå oppover.

Hvilken post i bloggen din blir oftest funnet av søkemotorene, og hva søker folk på?

«Radiodokumentar om lesbiske i Oslo» får flest treff. Det folk søker på er ofte «Katherine Moennig», «emo» og «tatovering». En god del søker på «rullerusk» og det er jo hyggelig.

Hvilken post i bloggen din er mest undervurdert?

Jeg synes flere burde lese og kommentere postene om Lisa Charlotte Baudouin Lie. Hun er en av mine største helter innen scenkunst og litteratur og jeg skrevet om romanen hennes, diktsamlingen og anmeldt en forestilling på Black Box. Liker du det surrealistiske og makabre så få øynene opp for denne dama!

Hvem tagger du?

Hm, jeg vet at du ikke alltid svarer på memer Oda, men jeg prøver nå å tagge deg likevel.


6 responses to “Hvilket innlegg i bloggen min har…

 • Oda

  hei rullis! koselig å se deg tilbake i bloggebygrenda

  dette memet virker som mye jobb? statistikk og oppgjør med fortida og greier. kan ikke love noe, får se når jeg kommer ut av bloggedvalen selv

 • rullerusk

  Hei Oda. Takk, takk. Det er hyggelig å være tilbake.
  Er en del jobb med dette memet ja, men det er jo litt interessant se hva man finner og. Sikkert lettere for meg som ikke har holdt på så lenge enn for deg. Jeg er ganske nysgjerrig på hva du kan komme fram til da, men lover å ikke bli fornærmet hvis du ikke synes det er verdt innsatsen. ;)

 • Maren

  Jeg tror folk har mye lavere terskel for å kommentere på mindre seriøse innlegg. Det trenger ikke bety at det er det folk er mest interessert i å lese. På den annen side, det kan jo hende det er nettopp det det betyr.

 • rullerusk

  Hei Maren. Tror nok du har rett i at mange synes det er lettere å kommentere på de mindre tunge sakene. Vi får vel bare håpe på at folk liker å lese de seriøse tingene og.

 • Maren

  Jeg leser og liker.

  Jeg har forresten nettopp fått sånn dings som teller hvor mange som leser bloggene mine. Først lurte jeg på hvorfor det er så få kommentarer der når det tydliegvis er lesere. Så kom jeg på hvor lav prosentandel av blogginnlegg jeg leser (og liker) som jeg faktisk kommenterer på. Plutselig vikra det ikke rart i det hele tatt.

 • rullerusk

  Fint å høre at du finner noe du liker her. Jeg må innrømme at jeg har vært litt dårlig til å følge med på bloggen din i det siste. Du var litt dårlig til å oppdatere en periode og da glemmer jeg å følge med. Men jeg ser nå at du har skrevet en del i det siste, så nå skal jeg skjerpe meg.

  Jeg er ikke alltid like flink til å kommentere jeg heller. Ofte tenker jeg at jeg skal gjøre det når jeg har tenkt ut noen lure formuleringer også blir det bare ikke noe av. I tillegg er det langt fra ofte at jeg leser noe jeg synes er verdt å kommentere eller hvor jeg har noe å si som ikke er blitt sagt i kommentarfeltet allerede. Jeg har jo en håndfull blogger jeg digger, men du verden så mye uinteressante selvfølgeligheter det er der ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: