Sommerferie

Jeg hadde besøk av hundevalp i helga og det var kjempekoslig. Etter mye tenking kom jeg desverre fram til at dette ikke helt er tiden for å bli hundeeier. For det første ble det litt for kort varsel. Jeg liker å ha god tid på meg til å planlegge store endringer i hverdagen min. For det andre er det litt for mange andre endringer på gang i livet mitt nå. Omsorgen for et lite dyr ville nok fått stressfaktoren til å bli litt for høy. Likevel var det hardt å gi verdens søteste valp fra seg etter å ha tilbragt en kjempekoslig helg sammen med ham…

I dag starter min første ferieuke. Den vil bli tilbragt på idyllisk hytte ved Oslofjorden. jeg håper derfor intenst på forbedring av værforholdene, slik at jeg kan få litt sol og badeliv når jeg har en hel uke sommerfri for første gang på lenge. Det eneste negative(?) er at internett ikke finnes på hytta. Akkurat nå merker jeg at jeg får litt panikk ved tanken på en uke uten e-post, blogging og sjekking av rss-leseren, men det tyder vel strengt tatt mest på at en uke internett-fri er en sunn ting.

Mitt ultimate sommeralbum er Getz/Gilberto fra 1963. Plata er kanskje mest kjent for inneholde sporet der Astrid Gilberto synger «Girl from Ipanema», men hele albumet er altså fantastisk. Sommerlykke er å sitte på en veranda og bli varmet opp av morgensolen mens man drikker kaffe, blar i en avis og hører Joao Gilberto synge mykt på portogisisk mens Stan Getz lokker varme toner ut av saksofonen sin.

Reklamer

Om Rullerusk

Rullerusk er bibliotekar, litteraturviter, tegneserienerd og skravlebøtte. Vis alle innlegg av Rullerusk

2 responses to “Sommerferie

  • Tegnestiftet

    jag hoppas du får en fin fri vecka även om det ser ut som om vädergudarna kämpar om herraväldet just nu :)

  • rullerusk

    Takk for lykkeønskningene, men de var tydeligvis til ingen nytte. Har hatt litt sol på hytta, men langt fra nok til å forbedre brunfarge eller bli fristet til å bade. Nå har jeg altså flyktet fra hytta og hjem til moren min i noen få timer for å få litt etterlengtet byluft, en sårt tiltrengt hårklipp og for ikke å snakke om dyrebar internett-tid. Det er patetisk, men fire dager uten internett holdt på å knekke meg psykisk… ble ør av glede da jeg fikk gå inn på rss-leseren min i stad og så alle godsakene som lå og ventet på meg… Snart skal jeg kjøre ut til hytta igjen, men nå som jeg har fått internett-kicket mitt bør jeg holde fram til søndag. Da bærer det tilbake til sivilisasjonen, dvs Oslo. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: