Blond, blondere…

Ettersom jeg har problemer med å gå mer en noen uker uten å endre på håret mitt ga jeg endelig etter for fristelsen til å bleke det i et håp om å se mer glamorøs ut. Ble det vellykket? Si det. Jeg maste jo for litt siden om hvor kul jeg synes stilen til Agyness Deyn er, blant annet pga det hvitblonde håret hennes. Så her får dere et lite bilde av «Rullerusk poserer som Aggy». Hun ser nok fortsatt bedre ut, men jeg unnskylder meg med at jeg verken har proff fotograf eller photoshop til å hjelpe meg.

Håper dere seriøse lesere unnskylder denne tullete og eksibisjonistiske posten. Kommer en kvalitetspost i morgen. Lover.

Oppdatering: Hilde Marstrander, kvinnen bak motebloggen «Usminket» skrev for litt siden en fin post om Agyness Deyn og andre androgyne damer.


11 responses to “Blond, blondere…

 • Oda

  Hm. Hvis du hadde postet dette bildet før Mono ikveld, hadde jeg kanskje sluppet å gå bort til feil jente og spørre om hun var Rullerusk…

 • rullerusk

  Hehe, godt gjort av deg å forsøke da. Selv om å gå bort til en fremmed person og spørre om hun er rullerusk i verste fall kan tolkes som en fornærmelse.. ;) Etter denne posten bør du være godt forberedt til neste gang i hvertfall. Jeg var altså ikke på Mono i går (er nok litt skuddredd etter forrige debutantkveld ja), jeg fjaset rundt hjemme og bleket håret og lekte modell på badet. Jadda.
  Håper gårsdagens debutanter ikke var like skuffende som de forrige.

 • Oda

  Jeg var helt sikker på det var deg, særlig siden hun hadde blå skinnjakke i samme farge som parykken du har på bildet her. Jeg trodde det var deg som kompenserte for manglende blått hår. Dessuten var jeg i et ustoppelig humør. Men hun så litt sjokkert ut, det er mulig hun trodde jeg sa «tullerusk».

  Men gårsdagens debutanter var mye bedre. Jeg vil nesten gå så langt som til å si at du burde ha vært der. Selv den kommende krimkongen hadde godt språk (egentlig bedre enn de andre folkene), dessuten hadde han navn som en krimhelt (med allitterasjon: Birger Baug) og var veldig kjekk.

  Forresten, det var noen dårlige også. Særlig fantasydama (hva er den med den manglende språkvasken i fantasyromaner?) Men bare synet av krimkongen var egentlig nok. Jeg ble nok i overkant opptatt av ham.

 • rullerusk

  Haha, utrolig bra. Om ikke annet har frøken blå skinnjakke nå en artig anekdote fra forfatteraften på Mono.

  Hm, Forfattersentrum burde begynne å legge ut bilder av de som skal lese. Hvis jeg hadde visst at det skulle komme en kjekk krimkonge med alliterasjon og alt så hadde jeg kanskje dukket opp. ;)

  Kanskje fantasyredaktører blåser i språkvasken fordi de regner med at kidsa kjøper det uansett? Er i så fall trist at de bidrar til å stemple fantasy som lavkvalitetslitteratur på den måten.

  Synd jeg gikk glipp av det (og gikk glipp av å møte deg), men jeg fikk i det minste med meg utstillingen du anbefalte for meg. Dro med meg en kamerat for å se på «The New» etter jobb i går. Det var interessant, tygger fortsatt litt på hva jeg mener om de forskjellige kunstnerne. Gleder meg til å lese din omtale av dem.

 • Hilde Marstrander

  Hei Rullerusk. Stor suksess! Du ser kjempebra ut :)

 • rullerusk

  Tusen takk, Hilde. Godt å høre. :D

 • Oda

  Gikk du dit!? Så gøy! La nettopp ut anmeldelsen nå :)

 • fred

  er veldig med på håret (selv om jeg jo var overvettes begeistret for det som var enda lysere og litt rosagrått, og det har en ekstraspesiell plass i hjertet mitt.), er litt mindre med på posen (men det kan være fordi jeg, som sluker så innmari mye sladder- og stil blader- og nettgreier, har fått litt overdose av sånn hatt.) Hva med øyenbrynene mørkere og litt mindre brune, så det ser mer ut som profilbildet ditt når det er lite?
  Unnskylder forøvrig det grammatiske anarkiet mitt med at jeg har hodet fullt av tall.

 • rullerusk

  Det trengs nok en runde eller to til med bleking før jeg får nyansen du snakker om. Aw, jeg elsker jo hatten min. Har hatt den i noen år nå. Er ikke min skyld at moteindustrien på et eller annet tidspunkt alltid snapper opp det jeg synes er kult. men grunnen til at jeg poserer med den her var jo nettopp at jeg skulle etterligne Aggy da… At øyenbrynene mine ser lysere ut på bildet her tror jeg bare har noe med lyset på badet mitt å gjøre..

 • leselama

  Du er kjempefin! Virkelig. Det oser attitude her. :-)
  Blek videre med omtanke og forsiktighet da, blondering er beklageligvis en veldig sterk påkjenning for håret. Men verdt det: Kort og platinablond er en utrolig stilig kombinasjon.

 • rullerusk

  Hei Leselama. Mange takk. Kort og platina er tøft ja. Har vært svak for den looken helt siden jeg så et bilde av Dolores O’Riordan (vokalisten i The Cranberries) for første gang tidlig på 90-tallet… Men håret er rimelig ødelagt ja. Heldigvis har jeg råd til dyr balsam :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: