På knokene løs

Felles for nesten alle som tatoverer seg er at de mener tatoveringene sier noe viktig om dem selv. For noen er dette behovet for formidling så sterkt at de ikke nøyer seg med å ha en blomst på ankelen eller en sommerfugl på skulderen. Noen mennesker foretrekker en litt mer «in your face»-strategi. Dette er menneskene som i stedet for å rekke deg hånda når du møter dem viser deg knokene sine. Der står det gjerne ting som LOVE HATE eller CARE LESS. Bare så du skal vite hvem du har med å gjøre.

Nathan Black står bak siden Knuckle Tattoos som han har dedikert til å samle bilder av knoketatoveringer samt historiene bak tatoveringene.

Continue

Chis M. har dette å si om sin tatovering:

«got this i cola, sc, at five point custom tatto, by Flaco. I’m tired of seeing everyone with game over. When it comes to video games, quitting is never an option, unless you’ve got work, a kid, or some other crap to do.»

Som bibliotekar tenker jeg på om jeg burde få noe slikt som denne:

read_more.png

For deg som ikke føler deg tøff nok til å tatovere et budskap til verden på knokene finnes det et alternativ. På knitty.com kan du finne strikkeoppskrifter på pulsvanter med tekst som skal se ut som knoketatoveringer. Lenke

blog this

Aner vi en potensiell vårtrend i bloglandia her?


2 responses to “På knokene løs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: