You’re just too good to be true

Jeg føler at jeg må ønske blogland god helg med noe litt mer positivt enn forrige post. Derfor gir jeg dere en scene fra en av mine favorittfilmer. Det er Heath Ledger som synger You’re just too good to be true i klassikeren 10 things I hate about you. Jeg har sett den filmen så mange ganger og den er like bra hver gang. Nå har denne filmen desverre blitt preget av sorgen over at Heath Ledger er død. Jeg hadde ikke trodd at døden til et vilt fremmed menneske skulle berøre meg så mye, men jeg ble seriøst på gråten da jeg hørte at Heath var borte. Men nå må jeg slutte å skrive før jeg blir helt emo ;). Nyt denne utrolig søte scenen og den flotte sangen. God helg folkens.


4 responses to “You’re just too good to be true

 • Fred

  Annet forslag til deilig helgeskjermkos: Black books. Serie med Dylan Moran og Bill Bailey som er så morsom at det er seksuelt.
  Så vil jeg gjerne takke deg og bloggen din for at du gir meg pusten tilbake når jeg oppgaveleveringshelvetehyperventilerer.

 • rullerusk

  Åh ja, jeg digger Black Books! Ordentlig holde på å tisse på seg morsomt. I dag har jeg og min kjære sett mye på The Invisible Man, en amerikansk ganske trashy action-serie fra begynnelsen av 2000-tallet. Kjempegøy på en småharry måte.
  Er glad jeg hjelper til med å gjøre studenttilværelsen din lettere ;) Håper det går bra med skrivingen slik at vi kan gjøre noe gøy sammen snart.

 • Oda

  Jeg tror mange likte Heath fordi han var mer rufsete enn den vanlige Hollywood-mannen, og alltid hadde noe sårbart ved seg, selv når han skulle spille tøff. Hadde glemt denne scenen, takk for gjensynet! Det er en bra film, husker jeg var litt overrasket over at den ikke ble større enn den ble, men det er vel sjangeren som vanlig, romantisk komedie, gutta vil ikke se filmer jenter liker, selv om de er intelligent laget, og har kule og litt mer rocka heltinner, som denne.

 • rullerusk

  Jeg tror også at det som gjorde Heath spesiell var at han virket så ekte og han i mange av rollene sine klarer å kombinere det følsomme og det tøffe på en overbevisende måte, som i 10 things I hate about you, Monster’s ball og Brokeback Mountain.

  Jeg synes 10 things I hate about you er romantisk komedie på sitt beste. Synes særlig det er gøy at den hele tiden kommer med referanser til Shakespeare fordi den er basert på The taming of the shrew. Liker også at heltinnen er rocka og gjør som hun vil og ikke er nødt til å gå gjennom noe bli ny-program for å få sin helt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: